6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Miniklerin 'Düm Tek Tek'li eğlencesi

Eğitim öğretm yılının sonuna yaklaşılırken, Konya'da ilköğretim okullarında öğrenciler düzenlenen yıl sonu gecelerinde hünerlerini sergiliyor.

İhsan Özkaşıkcı İlköğretim Okulu 2/B sınıfı öğrencileri de düzenlenen yıl sonu gecesinde hünerlerini sergiledi. Öğrencilerin, öğretmenleri Selami Kaya nezaretinde hazırladıkları gece, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Ardından kürsüye gelen Okul Müdürü Ali Özdemir, “Öğrencilerimizin bu mutlu günlerine ortak olmak bize de mutluluk veriyor. Onlarla gurur duyuyoruz" dedi. Konuşmanın ardından öğrenciler önce Hadise'nin 'Düm Tek Tek' şarkısı eşliğinde oynadı.

Doğayı korumanın öneminin anlatıldığı tiyatro oyunundan sonra bir öğrenci elinde bağlamayla sahneye çıktı ve türküler seslendirdi. Hazırlanan Çanakkale belgeseli büyük alkış alırken, çocukların gelecek vadeden tiyatro oyunu hem güldürdü, hem düşündürdü.

Kafkas ekibinin gösterisinin ardından gecenin finalinde son gülerin popüler oyunu kolbastı vardı. Performanslarıyla göz dolduran öğrenciler hem velilerinden, hem de öğretmenlerinden tam not aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2009 Pazartesi 17:52:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?