6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Mobil aşevi fakirin yüzünü güldürecek

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi, Ramazan ayı boyunca Mobil Aşevi ile dar gelirli ailelere sıcak yemek dağıtımı gerçekleştirecek.

Yardıma muhtaç ailelerin mahallelerine kadar sıcak yemek ulaştıran Karatay Belediyesi, günde 750 kişilik yemek dağıtım kapasitesine sahip Mobil Aşevi ile Ramazan ayı boyunca 13 mahallede dar gelirli ailelere hizmet verecek.

Çatalhüyük Mahallesi pazar yeri önünde gerçekleştirilen yemek dağıtımına Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve AK Parti Karatay İlçe Başkanı İsa Küçükkerniç ile partililer de katıldı.

Başkan Mehmet Hançerli, Mobil Aşevi sayesinde ihtiyaç sahibi ailelerin ayaklarına kadar hizmet götürdüklerini ifade ederek, "Ramazan ayı boyunca 13 mahallede yemek dağıtımı gerçekleştireceğiz. Karatay Belediyesi olarak sosyal yardımlar konusunda üzerimize düşeni titizlikle yerine getiriyoruz. Yoksul ailelerin yanında olmaya devam ediyoruz. Sosyal hizmetler müdürlüğünce tespit edilen ihtiyaç sahibi, her mahalleden 150 aileye yemek dağıtımında bulunuyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2008 Çarşamba 17:12:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?