6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Mobil temizlik ekibi iş başında

KARATAY'DA MOBİL TEMİZLİK EKİBİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi'nin yaşlı ve kimsesiz ihtiyaç sahibi kişilerin evlerine gönderdiği Mobil Temizlik Ekibi çalışmalarını sürdürüyor.

Karatay Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde bulunan ihtiyaç sahibi ve hiç kimsesi olmayan yaşlılara kucak açarak bakımsız kalan evlerini temizliyor. Özellikle yaşlı ve bakıma muhtaç kimselerin evlerine gönderdiği Mobil Temizlik Ekibiyle evin tamamının temizliğini gerçekleştirirken Zenburi Aşevinden sıcak yemek veriliyor.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yapılan çalışmanın büyük ilgi gördüğünü ifade ederek, yaşlı ve bakıma muhtaç kimselere hizmet etmekten gurur duyduklarını belirtti. Oluşturulan Mobil Temizlik Ekibinin her gün farklı bir evin temizliğini gerçekleştirdiğini söyleyen Başkan Hançerli, temizlik çalışmasıyla hayır duası aldıklarını dile getirdi. Her türlü temizlik donanımına sahip ekibin elektrikli süpürge, halı yıkama makinesi ve diğer temizlik araç ve gereçleriyle temizlenecek adrese gönderildiğini kaydeden Başkan Hançerli, yapılan ev temizliklerinin bir defaya mahsus olmadığını ve dönüşümlü olarak her ay yapılacağını bildirdi. Başkan Hançerli, yapılan hizmetlerle Karatay'ın değişim süreci yaşadığını, sosyal belediyecilik anlayışından ödün vermeden, nerede ihtiyaç sahibi bir aile var ise yardım elini uzattıklarını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2010 Çarşamba 15:57:01
Güncelleme :2 Haziran 2010 Çarşamba 18:07:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?