7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Motosiklet ambulansa çarptı!

MOTOSİKLET AMBULANSA ÇARPTI: 1 YARALI

Konya'da vaka ihbarı üzerine hasta almak için yola çıkan ambulansa motosikletin çarpması sonucu 1 kişi yaralandı.

Kaza, saat 23.30'da merkez Meram ilçesi Büyükkovanağzı Mahallesi Çakılharmanlar ile Balaban Caddesi'nin birleştiği kavşakta meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, vaka ihbarı üzerine noktalarından hareket eden Mevlüt Bayraktar idaresindeki 42 BBM 25 plakalı ambulansa, karşı caddeden gelen Kerem Diker'in (47) kullandığı 42 AVV 03 plakalı motosiklet yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle devrilen motosiklette bulunan sürücü Mevlüt Bayraktar yaralandı.

Ambulansta görevli sağlık görevlileri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra telsizle merkeze ulaşarak kaza yaptıklarını ve başka bir ambulansın gönderilmesini istedi. Bunun üzerine hem kaza yapan ambulansın gideceği adrese, hem de olay yerine ambulans sevk edildi. Yaralanan sürücü, ambulansın gelmesiyle Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldılarak tedavi altına alındı.

Kaza sonrası motosikletin parçaları geniş bir alana yayıldı. Kazadan önce motosiklet sürücüsünün başında olan kaskı ise bir süre sonra olay yerine gelen yakınlarına teslim edildi. Aşçılık yaptığı öğrenilen yaralı Mevlüt Bayraktar'ın kolunda kırık ve vücudunun çeşitli yerlerinde ezilmeler meydana geldiği, hayati tehlikesinin ise bulunmadığı belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

MOTOSİKLET AMBULANSA ÇARPTI: 1 YARALI
MOTOSİKLET AMBULANSA ÇARPTI: 1 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2010 Pazartesi 10:05:04
Güncelleme :15 Mart 2010 Pazartesi 11:24:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?