6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Muhacir Pazarı'na ÖSS engeli

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi, pazar günü yapılacak Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) nedeniyle çevresinde 10 okul bulunan Muhacir Pazarının cumartesi tam gün pazar günü ise sınav bitimine kadar kapalı tutulacağını duyurdu.

ÖSS'ye girecek bütün öğrencilere başarılar dileyen Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, "Gençlerimiz, hayatlarında çok önemli bir dönüm noktası olan bu sınava aylardır yoğun bir çalışma temposu içinde hazırlanmışlardır. Onların bu emeğine ve özverisine katkı sağlamak için çevresinde 10 okul bulunan Muhacir Pazarı ile ilgili olarak bir düzenleme yaptık. Gençlerimizin huzurlu bir şekilde sınava girmeleri için cumartesi ve pazar günleri kurulan Muhacir Pazarı, bu haftaya mahsus yalnızca pazar günü sınav bittikten sonra hizmet verecek. Öğrencilerin motivasyonu açısından gürültüsüz ve rahat bir ortamda sınava girmeleri büyük önem taşımaktadır. Bu vesileyle ÖSS'ye girecek bütün öğrencilerimize tekrar başarılar diler, güzel bir sınav geçirmelerini temenni ederim" dedi.

Meram Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, bugünden itibaren Muhacir Pazarı'nda gerekli önlemleri alarak Pazar alanına sebze ve meyve aracı girmesini izin vermiyor.

Bu arada özellikle sınav saatinde gürültü çıkaracak eylem yapılmaması konusunda da vatandaşların ve sürücülerin hassasiyet göstermeleri istendi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2009 Cuma 16:35:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?