6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Muhasebeciler iftarda buluştu

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası tarafından verilen iftar yemeği oda üyelerini bir araya getirdi.

Geleneksel olarak her yıl düzenlenen iftar yemeğine oda üyelerinin yanı sıra, Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı ve Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanlığı görevini de sürdüren Masum Türker de katıldı.

Çiltaş Dinlenme Tesislerindeki programda konuşan Konya SMMM Odası Başkanı Ahmet İçyer, ekonomik krizden tüm sektörlerin etkilendiğini söyledi. Meslektaşlarının piyasanın nabzını tuttuğuna değinen Ahmet İçyer, "Tüm üyelerimizle birlikte piyasalarda yaşanan sıkıntıların şahidi olduk. Diğer dallarda hizmet edenler yalnızca o meslekte yaşanan sıkıntıları biliyor. Ama muhasebeciler ve mali müşavirler tüm sektörlerin sıkıntılarına ortak oluyor" dedi.

DSP ve TÜRMOB Genel Başkanı Masum Türker ise, Ramazan ayında meslektaşlarıyla buluşmasının kendisini mutlu ettiğini söyledi. Muhasebecilerin mali müşavir olmalarıyla ilgili esasların belirlendiğini kaydeden Türker, “Bu esaslar internet sitemizde var. Başvuru kuralları ve eğitim programları da belirlendi. Denetim için özel bir program geliştirdik. Muhasebeciler de bu programı temin ederlerse Türk Ticaret Kanunu değiştiği zaman yapılması gerekenleri öğrenmiş olurlar” diye konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2009 Cumartesi 11:53:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?