6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Muhsin Yazıcıoğlu Konya'ya geliyor

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Konya il Teşkilatı tarafından düzenlenen belediye başkan aday tanıtım toplantısına katılmak üzere Konya'ya geliyor.

Yazıcıoğlu'nun programıyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyen BBP Konya İl Başkanı Hüseyin Arı, 29 Mart seçimlerine 2 ay gibi bir süre kaldığını ve her seçimde olduğu gibi yine anti-demokratik bir sürecin izlendiğini savunarak, "Yıllardır süren demokrasi dışı soygun, vurgun, rüşvet ve çeteleşmeyi meşru sayan, statükocu düzeni kabul eden, onunla bütünleşen siyasi partiler, iktidar ve muhalefet olabiliyorlar ama muktedir olamıyorlar. Bu tür partiler er ya da geç siyasi tarihin çöplüğüne gitmeye mahkumdurlar. Biz BBP olarak iktidarların alternatifi değil, sistemin alternatifiyiz" dedi.

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun Konya programı hakkında da bilgi veren Arı, "Sayın Genel Başkanımız Konya'ya gelmeden önce Yunak, Akşehir, Ilgın ve Kadınhanı'na uğrayarak halkı ve partilileri selamlayacak. Saat 14.30'da da Konya'da düzenlenen toplantıya katılarak BBP Konya belediye başkan adaylarını kamuoyuna açıklayacak" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2009 Cuma 15:31:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?