6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Muhtarlara fonksiyonel ofisler

SELÇUKLU'DA MUHTARLARA FONKSİYONEL OFİSLER

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından yaptırılan estetik ve fonksiyonel muhtar ofisleri muhtarlara rahat çalışma imkanı sağlayacak.

Selçuklu Belediyesi, mahalle muhtarlarının halka daha modern ve çağdaş mekanlarda hizmet verebilmesi amacıyla yeni muhtar ofisleri yapımında estetik ve fonksiyonelliği ön planda tuttu.

Öncelikle 15 mahallede, acil ihtiyacı olan ve evlerinde hizmet vermek durumunda bulunan muhtarlıklara yeni ofisler yapıldı. Prefabrike dizayn edilmekle birlikte eski Türk evi mimarisi ile yapılan muhtarlık ofisleri bünyesinde bekleme odası, muhtar ofisi, mutfak ve lavabo bölümleri bulunuyor. Toplam 25 metrekarelik alana sahip muhtar ofislerinde, vatandaşlar daha modern ve derli toplu mekanlarda işlemlerini yürütme imkanına kavuşacak.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2009 Pazartesi 13:07:00
Güncelleme :14 Aralık 2009 Pazartesi 13:13:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nero IP: 88.225.216.xxx Tarih : 17.12.2009 08:54:16

konya belediyeleri yeni dönemde maalesef beklentilerimizi karşılamaktan çok uzak , güya yeni dönemde konyaray projesi start alacaktı, karataya tramvay temeli seçimden hemen sonra atılacaktı, diğer mega projeler v.s. ben şahsen bu vaadler için oy vermiştim fakat onca zaman geçmesine rağmen ciddi hiçbir atılım olmadı, yeni adliye binası yapıldığından beri ciddi ulaşım sıkıntısı var, iki kez işim düştü ikisindede hayırseverlerin yardımıyla çarşıya kadar gelebildim, buraya tramvayın çok acil gelmesi lazım, fakat böyle düşünen değil yürüyen tramvay lazım