6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Mustafa Yayla güven tazeledi

Konyaspor Kulübü'nün 20. Olağan Genel Kurulu'nda kulüp başkanlığına Mustafa Yayla yeniden seçildi


Mevlana Kültür Merkezi'nde düzenlenen genel kurula 106 delege katılırken, tek listeyle gidilen seçimlerde Mustafa Yayla yeniden kulüp başkanı seçildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongre, yönetim kurulu faaliyet raporu ve mali raporun okunmasıyla devam etti. Protokol konuşmalarının ardından kürsüye gelen Konyaspor Kulübü Başkanı Mustafa Yayla, Konyaspor'u iyi yerlere getirmek adına çalışmaları sürdüreceklerini belirterek, "Ama bazı şanssızlıklar oldu. Camiamızı derin üzüntülere sürükledik. Hepimiz çok üzülüyoruz. Ama üzülmek fayda etmiyor. Birlik beraberlik ve dayanışma başarıyı getirir. Futbol kulüplerinin 4 etken kuvveti vardır. Bunlar, takımın futbolcuları ve teknik heyeti, yönetim kurulları, taraftarlar ve basındır. Bu 4 kuvvetin beraber hareket etmesiyle ancak başarı gelebiliyor. Konyaspor'da herkes takıma bir şeyler verme çabası içinde. Fakat biz yeni yönetim kurulu listemizi 19 kişide sabitleyebildik. Yönetimimize yeni gelen arkadaşlarımız var. Eskiden devam arkadaşlarımız var. Ben eski yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza teşekkür ederken aramıza yeni katılan arkadaşlarımla uyum içerisinde çalışacağımızı düşünüyorum" dedi. Daha sonra yeni yönetim kurulu üyeleri toplu halde fotoğraf çektirdi. Mustafa Yayla başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:


"Hasan Dağlı, Bahattin Karapınar, Memduh Oğuz, Kemal Korkmaz, Zeki Çimen, M.Ali Kuntoğlu, Güven Öten, Mehmet Üzümcü, Bünyamin Sarıtaş, Veli Kurt, Ahmet Baydar, Ömer Atiker, Hakan Konuk, Mehmet Günbaş, Ahmet Koyuncu, Hilmi Kulluk, Mustafa Küçüksöker ve Bünyamin Türkmenoğlu."

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2008 Salı 01:22:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?