6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Mutlu Akü'de yüzler gülüyor

Beko Basketbol Ligi'nde üst üste 3. galibiyetini dün Kepez Belediyesi karşısında alan Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi'nde yüzler gülüyor.

Ligde 32 puanla 12. sırada bulunan Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi, Pınar Karşıyaka, Casa Ted Koleji ve Kepez Belediyesi maçlarıyla galibiyet serisi yakalarken, bundan sonraki maçlarını final olarak görüyor.

Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi Antrenörü Cengiz Karadağ, yaptıkları oyuncu rotasyonlarıyla belirli bir seviyeye geldiklerini belirterek, "Son iki aydır çok iyi basketbol oynuyoruz. Kepez Belediyesi maçının ilk periyodunda düşündüğümüz her şeyi sahaya yansıttık. İki uzun oyuncumuzun faul probleminden
dolayı ikinci periyotta hücum hattında biraz sıkıntı yaşadık. Rakibimiz de bu eksikliğimizden yararlandı.

Ancak üçüncü ve dördüncü periyotta geriye düştüğümüz dönemde de sahaya istediğimiz basketbolu yansıttık. Takım olarak çok iyi mücadele ettik. Bizim için çok önemli bir maçtı. Artık sezonun her maçının final olduğu bir döneme girdik. Dolayısıyla bundan sonra içeride ve dışarıda oynayacağımız her maçı kazanmak istiyoruz. Bizim takımımız dik başlı bir takım değil, başı dik bir takım" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 12:24:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?