6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Nihavend evleri 2009 sonunda teslim

Mertokon İnşaat Mühendislik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı M. Sami Topbaş, bu yılın sonunda teslim etmeye hazırlandıkları 156 dairelik Nihavend konutlarında sabit fiyat garantisi ve 72 aya varan vade seçenekleri sunulduğunu söyledi.

Çağdaş şehircilik anlayışına uygun, başlangıç itibariyle çarpık yapılaşma bölgesi görünümündeki gelişmekte olan bölgelere öncülük ettiklerini belirten Mertokon İnşaat Mühendislik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı M. Sami Topbaş, Meram ilçesinde kentsel yenilemeye katkıda bulunan bir şirket olmanın da gururunu taşıdıklarını kaydetti.

Sami Topbaş, geçen yıl mayıs ayında temelini attıkları 156 dairelik Nihavend konutları ile yine Meram ilçesi Batı Hadimi Mahallesinde önemli bir proje başlattıklarını hatırlatarak, Türkiye’de özellikle son aylarda yaşanan krize rağmen konut üretiminin hızla devam ettiğini dile getirdi.

Topbaş, “6 ay gibi kısa zamanda 156 dairelik Nihavend konutlarının tünel kalıp sistemi ile kaba inşaatlarını tamamladık. 2009 yılı sonuna teslim edilecek konutlarımızda önemli bir karar alarak halkımızı Meram ilçemizde, sabit fiyat garantisi ve 72 aya varan vade seçenekleri ile ev sahibi olmalarını fırsata dönüştürmüş bulunmaktayız. Bizlerin bu davetine olumlu cevap veren birçok aile kısa bir zaman sonra ev sahibi olmanın hazzını yasayacaktır” dedi.

Meram Belediyesi’nin konutların yapıldığı bölgede tren yoluna paralel mevcut yolda genişletme çalışmasına başladığını ve bölgenin hızla gelişmesine ciddi bir katkı sağlayacağını ifade eden Topbaş, Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu’nun şahsında tüm Meram Belediyesi personeline teşekkür etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2009 Pazar 14:55:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?