6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Nihavend Konutları hızla yükseliyor

Mertokon İnşaat Mühendislik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı M. Sami Topbaş, 5 ay önce temelini attıkları 156 daireden oluşan Nihavend Konutları'nın inşaatının hızla devam ettiğini belirterek, 13 bloktan oluşan 156 dairenin tamamının kaba inşaatının bittiğini, projeyi bir yılda tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Yönetim Kurulu Başkanı Topbaş, Mertokon İnşaat Mühendislik A.Ş. olarak müteahhitliğini gerçekleştirdikleri her projede sağladıkları imkanlar, ödeme kolaylıkları ile ilgi gördüklerini ifade ederek, "Nihavend Konutları 20 bin 750 metrekare alanda kurulu 16 bin metrekare yeşil alan yürüyüş yolları ve otoparklara sahip, havuzları kamelyalarıyla, çocuk oyun parkurları, voleybol basketbol sahalarıyla, site güvenlik binasıyla her şey düşünülmüş.

Tapu Müdürlüğü, Et Balık Kurumu'na bin 850 metre uzaklıkta olup şehir merkezindedir. Meram Belediyesi'nin tren yoluna paralel olan yol genişletme çalışmasıyla birlikte ilçenin en cazip alanı haline gelen projemizde yer alan müşterilerimize ve hemşerilerimize ayrıca teşekkür ediyoruz. Nihavend Konutlarını inşa ederken şehrimizin gelenekleri ile modernlik dikkate alınarak, kentsel dokuya ve çevresel uyuma özen gösterilmiştir. Nihavend Konutları, depreme dayanıklı olan Tünel Kalıp Sistemi ile inşa edilirken, yap-sat modeli ile müşterilerine sunuluyor. Daireler ortalama 100 bin YTL'den satışa çıkarılırken, 24 aydan 72 aya varan sabit fiyat garantisi ile ev sahibi olmak isteyenlere sunuluyor" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 11:54:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?