6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

NNT Nanoteknoloji ürünleri Konya'da

NNT Nanoteknoloji A.Ş'nin Bor ürünleri Konya pazarına çıktı.

Bor ve nanoteknoloji kullanarak geliştirdiği ürünlerle dikkati çeken NNT Nanoteknoloji Bor Ürünleri A.Ş. firmasının motorlarda yağ ömrünü uzatan, karbon emisyonunu da yüzde 15 oranında azaltan ve yakıt tasarrufu sağlayan ürünleri Konya'da satılmaya başladı.

NNT Nanoteknoloji A.Ş. Konya Bölge Distribütörü Kader Otomotiv, NNT'nin bor ürünlerini Konya pazarıyla buluşturdu. Kader Otomotiv Genel Müdürü Özcan Çalar, Konya, Aksaray ve Karaman'da NNT'nin bor ürünlerini satacaklarını belirterek, "NNT, dünyanın en ileri teknolojisiyle üretim yapıyor. NNT Nanoteknoloji A.Ş'nin İngiltere, Almanya ve Romanya'da da distribütörlükleri var.

Tamamen Türk ürünü ve teknolojisi olan ürünlerden Borpower, 21. asrın buluşu olarak Almanya Münih'teki Dünya Teknoloji Müzesi'nde sergileniyor. Borpower dünyada fiziksel özelliğe sahip ilk nanoteknolojik yağlayıcı ve koruyucudur. Türk Nanoteknoloji firması NNT Nanoteknoloji Bor Ürünleri A.Ş'nin Borpower ürünlerinin gelecekte hem batı ülkelerinde, hem de kendi ülkemizde ilgili otoritelerin kararlarıyla kullanılabilirliğinin önü açılacak, dünya rezervlerinin yüzde 94'ü ülkemizde olan Bor madenlerinin insanlık ve ülke insanımız için ne kadar hayati önem taşıdığı bir kere daha anlaşılmış olacaktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2008 Salı 14:37:28
Güncelleme :2 Eylül 2008 Salı 14:41:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?