7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Odalar'da seçim heyecanı

KONYA'DA ODALARDA SEÇİM HEYECANI

Konya'da bulunan odalarda Şubat ayında yapılacak olağan genel kurullar öncesi başkan adayları düzenledikleri toplantılarla adaylıklarını açıklıyor.

Mimarlar Odası Konya Şubesi Başkanlığına adaylığını koyan Mustafa Ulusoy, Konya Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği toplantıyla listesini tanıttı. Mimarca Duruş Grubu olarak seçimlerde aday olduklarını belirten Mustafa Ulusoy, "Aday listemiz; kamuda, özel sektörde ve serbest mimar olarak çalışan, tecrübeli, genç, sorumluluk sahibi ve uyumlu bir yönetim anlayışına sahip mimarlardan oluşmaktadır. Seçildiğimiz taktirde odamızın serbest mimarlık hizmetlerinin yürütülmesinde meslek mensupları arasında haksız rekabeti önlemek, üretilen hizmetlerin nitelikli, toplum ve meslek yararına olmasını sağlamak amacıyla gerekli görülen önlemlerin alınmasını sağlayacağız. Ayrıca mimarlarımızın hizmet üretirken karşılaştığı sorunların çözümünde şubemiz daha etkin rol oynayacaktır" dedi.

Yine Şubat ayı içinde olağan genel kongresi yapılacak olan Konya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Odası Başkan Adayı Ümit Kabak, aday olmaya karar verdiğini belirterek, "Seçildiğimiz taktirde camiamızı bir çatı altında toplayıp, birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde sorunlarımızı çözecek, böyle gelmiş böyle gider tezini bitirerek esnafımızı barışık ortama sürüklemek istiyoruz. Korsan servis araçlarını tespit edip, çalıştırılmasını engellemek ve bunların önüne geçmek için gerekli çalışmaları yapacağız" şeklinde konuştu.

KONYA'DA ODALARDA SEÇİM HEYECANI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2010 Pazartesi 13:23:00
Güncelleme :11 Ocak 2010 Pazartesi 13:27:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?