4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Öfkeli baba dehşet saçtı

Konya’da 50 yaşındaki Mustafa Ö., alkol aldıktan sonra sokak ortasında gürültü yaparak çevreyi rahatsız eden 30 yaşındaki oğlu ile yanında bulunan iki arkadaşını av tüfegi ile yaraladı.

Olay, dün gece yarısı Meram ilçesi, Büyükkovanağzı Mahallesi Hasret Sokak’ta meydana geldi. Mustafa Ö., alkol aldıktan sonra sokakta gürültü yapan oğlu Adnan Ö.(30) ile arkadaşları Mevlüt K.(38) ve Fatih Ç. (24) ile tartışmaya başladı. Baba Ö., oğlu ve arkadaşlarının çevreyi rahatsız ettiğini belirtip, sokaktan uzaklaşmalarını istedi. Adnan Ö. ve arkadaşları ise Mustafa Ö’ye karşı çıkıp, tepki gösterdi. Bunun üzerine baba Ö., evinde bulunan av tüfeğini alarak oğlu ve iki arkadaşına kurşun yağdırdı.

Olayda vücutlarının çeşitli yerlerine sazma isabet eden Adnan Ö., Mevlüt K. ve Fatih Ç. yaralandı. Yaralılar, komşuların ihbarı ile olay yerine gelen 112 Hızır Acil Servisi ambulansıyla Konya Numune Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Adnan Ö.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu, arkadaşlarının sağlık durumunun ise ciddi olmadığı belirtildi. 

Olaydan sonra gözaltına alınan baba Mustafa Ö., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.




Hürriyet internet / İha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2007 Pazar 13:47:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?