6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Öfkeli kardeş dehşet saçtı

KIZ KARDEŞİNİ RAHATSIZ EDEN ŞAHSIN BOĞAZINI KESTİ

Konya'da bir kişi, önce kız kardeşini, daha sonra da kendisini telefonla arayıp rahatsız ettiğini öne sürdüğü kişinin boğazını kesti.

Olay, saat 02.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Kurtuba Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre H.A. (23), gece saatlerinde kız kardeşinin erkek arkadaşı olduğu iddia edilen F.A. (35) ile telefonla görüştüğünü öğrendi.

Bu sebeple kız kardeşiyle tartışan H.A., olayı öğrenip kendisini arayan F.A.'nın sözlü saldırısına maruz kaldı. Telefonda tartışan şahıslar, yüz yüze görüşme kararı aldı. H.A. evin önüne elinde kırık şişeyle geldiği iddia edilen F.A.'yı evden aldığı bıçakla karşıladı. H.A. elindeki bıçağı, kendisini kırık şişeyle yaralamak isteyen F.A'nın karnına sapladıktan sonra boğazına savurdu.

Aldığı bıçak darbesiyle kanlar içinde kalan F.A., olay yerine sevk edilen ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Ambulanstan inip yürüyerek hastaneye giren F.A., aşırı kan kaybı nedeniyle hemen ameliyata alındı. Olayın ardından kaçan H.A., Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından kısa süre sonra suç aleti bıçakla birlikte yakalandı.

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen H.A.'nın, yaraladığı kişinin kız kardeşini telefonla rahatsız ettiğini ileri sürdüğü öğrenildi. Hastanede tedavisi devam eden F.A.'nın ise H.A.'nın kız kardeşiyle bir süredir arkadaş olduklarını, rahatsızlık vermediğini ileri sürdüğü belirtildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

KIZ KARDEŞİNİ RAHATSIZ EDEN ŞAHSIN BOĞAZINI KESTİ
KIZ KARDEŞİNİ RAHATSIZ EDEN ŞAHSIN BOĞAZINI KESTİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2009 Pazartesi 11:25:05
Güncelleme :2 Kasım 2009 Pazartesi 12:27:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?