7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Öğrencileri zehirleyen çeteye darbe!

Konya'da düzenlenen operasyonda diktikleri kenevirleri uyuşturucu yaparak üniversite öğrencilerine sattıkları iddia edilen 2'si üniversite öğrencisi, 10 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü Narkotik Büro ekipleri, 6 aylık takibin ardından üniversite öğrencilerine uyuşturucu sattıkları iddia edilen H.H.K, oğlu Ü.K. ve gelini S.K. ile birlikte uyuşturucuları üniversite öğrencilerine ve sokaktaki alıcılara ulaştıran 7 kişiyi gözaltına aldı.

Sabah saatlerinde yapılan operasyonda 8 ayrı eve düzenlenen baskınlarda, polis evleri ve bahçeleri didik didik aradı. Yapılan aramalarda çok miktarda içime hazır uyuşturucu ve dikilmiş kenevir ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan baba, oğlu ve gelininin daha önce de hırsızlıktan ve uyuşturucu satıcılığından sabıkalarının bulunduğu öğrenildi. Operasyonda gözaltına alınan 3'ü bayan 10 kişi Konya Numune Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi.

Şüpheliler arasındaki daha önce hırsızlık ve uyuşturucu satıcılığından 6 ayrı sabıkası bulunan S.K. hastaneye kucağındaki 1,5 yaşındaki kızıyla birlikte geldi.

Sağlık kontrolü için getirildiği hastaneye kucağındaki kızıyla birlikte giren S.K, gazetecileri görünce kızının arkasına gizlenerek yüzünü sakladı. Şüpheliler sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere KOM Şubesi'ne götürüldü.

 

.
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2008 Çarşamba 14:02:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?