6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Öğrencilerin diploma sevinci

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Bölümü son sınıf öğrencileri, düzenlenen mezuniyet töreninde kep giydi.

SÜ Eğitim Fakültesi Erol Güngör Konferans Salonu'nda düzenlenen mezuniyet törenine SÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Okudan, Konya Vali Yardımcısı Yusuf Özdemir, Eğitim Fakültesi binasını yeniden yaptıran ve fakülteye ismi verilen Selçuk Ecza Deposu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Keleşoğlu, akademisyenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Süleyman Okudan, velilerin çocuklarıyla gurur duyması gerektiğini belirterek, "Buradan mezun olan bu çocuklar sizi, ülkesini ve üniversitesini seven bireyler olarak hizmet verecekler. Bu üniversiteden mezun olan herkes gittiği yerde alnı ak, başı dik 'Selçuk Üniversitesi mezunuyum' diyebiliyor. Üniversitemizi ekip olarak daha ileriye taşıyacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

Selçuk Ecza Deposu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Keleşoğlu ise Türkiye'nin geliştiğini verilen eğitimden anlayabildiğini ifade ederek, "Benim bugünlere gelmem kolay olmadı. Birçok kriz ve sıkıntıyı atlattım. Şu an ilaç sektörünün lideri konumuna geldim. Benim bu azmim ve mütevazılığım sizlere örnek teşkil etsin" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Ahmet Keleşoğlu, bölümlerinde ilk üçe giren öğrencilere diploma ve kendi hayatının anlatıldığı, "Ahmet Keleşoğlu: Başarıya Adanmış Bir Yaşam" adlı kitabı hediye etti. Törenin sonunda toplu fotoğraf çektirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2009 Salı 16:40:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?