4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Okul bahçesinde dövüldü

Konya'nın Yunak İlçesi'nde Endüstri Meslek Lisesi 3'üncü sınıf öğrencisi 19 yaşındaki Murat Telis, kendisini sınıfta bıraktığını öne sürdüğü öğretmeni 34 yaşındaki Fikret Metin'i demir çubukla döverek yaraladı.

2006-2007 eğitim-öğretim yılında girdiği ‘Tesviye’ bölümü sınavlarında başarılı olamayan Murat Telis, babasının hizmetli olarak görev yaptığı Yunak Anadolu Lisesi'nin bahçesinde geçen hafta karşılaştığı Tesviye Bölümü öğretmeni Fikret Metin ile tartışmaya başladı.

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Telis, yakınlardan bulduğu demir çubukla öğretmenini başı ve gözünden yaraladı. Öğretmen Metin ise öğrencisine yumrukla karşılık verdi. Çağırılan polis ekipleri öğretmen ve öğrencisini karakola götürdü. Metin, polise verdiği ifadede, öğrencisinin sorumluluk sınavlarında başarısız olmasından kendisini sorumlusu tuttuğunu bu nedenle intikam almak için saldırdığını söylediği belirtildi.

Telis ise babasının görev yaptığı okulda karşılaştığı öğretmeni ile barışmak için yanına gittiğini ancak öğretmeninin kendisine küfür ettiğini, bu nedenle kavga ettiklerini ileri sürdü. Yunak Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Fikret Metin’e 15 gün iş göremez raporu verildi. Tarafların birbirinden şikayetçi olduğu belirtildi.

Atilla MEMİŞ/ DHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2007 Salı 12:49:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?