4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Okul yararına kermes

Konya'da, Yeryüzü Melekleri Derneği Başkanı emekli öğretmen Fatma Menekşe'nin emekli ikramiyesi olan 50 bin YTL'yi bağışlamasıyla başlanan okulun kalan yüzde 10'luk bölümünün tamamlanması için yardım kermesi açıldı. 

Kendisinin 50 bin YTL bağışlayarak 8 derslikli ve 2 atölyeli eğitim uygulama okulu ve iş eğitim merkezi için ilk adımı attığını belirten Yeryüzü Melekleri Derneği Başkanı Fatma Menekşe, "Ailemin de desteğiyle kısa sürede inşaat başladı. Derneğimiz üyeleri ve yardım etmek isteyenler sayesinde okulumuzun yüzde 90'ını tamamladık. Şu anda okulumuz bitmek üzere ve yaklaşık 50 bin YTL'ye daha ihtiyaç var. Bugün bunun için derneğimiz kadınlarının desteğiyle bir kermes açtık ve en kısa sürede bu parayı biraraya getirmek istiyoruz. Aynı zamanda yardım severlerimizin de bağışlarını bekliyoruz. Okulumuzu, inşaatın tamamlanmasının ardından Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim ederek, 2006-2007 yılı eğitim-öğretim yılında açılmasını bekliyoruz" dedi. 

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Halil Şahin de, okulun geri kalan kısmının tamamlanması için hayırsever işadamlarına seslenerek, bağışta bulunun mesajı gönderdi. Okulun kalan yüzde 10'luk kısmın tamamlanması için Yeryüzü Melekleri Derneği tarafından hazırlanan kermes, Selçuklu İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü, İl Milli Eğitim Müdürü Halil Şahin ve eşlerinin yanı sıra birçok davetlinin katılımıyla açıldı.
.
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2006 Pazartesi 15:55:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Üzeyir ÖZKOL IP: 88.225.217.xxx Tarih : 20.08.2008 15:26:46

Fatma menekşe; ne mükemmel bir insan o...