6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Okullara süpürgeli araç

SELÇUKLU'DA TEMİZLİKTE OKULLARA ÖNCELİK

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından Selçuk Üniversitesi Kampüsü ve ilçede bulunan tüm okullara süpürgeli araç tahsis edildi.

Selçuklu Belediyesi'nin eğitime desteği devam ediyor. Yaz döneminde ilaçlanan, boyanan ve bahçe temizlikleri yapılan okullara temizlik aracı tahsis eden Selçuklu Belediyesi, planlama ile okulların sürekli temiz kalmasını sağlıyor. Selçuklu Belediyesi tarafından yapılan temizlik çalışmaları kapsamında okulların bahçeleri yıkanarak süpürgeli araçlarla temizleniyordu.

Yeni uygulama ile ilçede bulunan tüm ilköğretim okulları ve liselerle birlikte Selçuklu Üniversitesi Kampüsü de sadece okullar için tahsis edilen süpürge aracı ile temizleniyor. Selçuklu Belediyesi yetkilileri, “Belediye olarak çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim ve öğretim hizmetlerinden faydalanabilmesi için üzerimize düşen görevi eksiksiz yerine getiriyoruz. Eğitime büyük önem veriyoruz. Çocuklarımızın okul şartlarını daha üst düzeye yükseltmek için okulların boyanması, ilaçlanması, çevre düzenlemesinin yanı sıra şimdi sürekli olarak temizlik yapıyoruz” dediler.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2010 Perşembe 16:57:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?