6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Okuma şampiyonlarına ödül

Konya'nın Kulu ilçesinde 42. Kütüphaneler Haftası nedeniyle düzenlenen liseler arası okuma yarışmasında dereceye girenlere ödül verildi.

Kulu Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen etkinliğe Kaymakam Erkaya Yırık, Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, Milli Eğitim Müdürü Servet Altuntaş, şube müdürleri, kamu kurum ve kuruluş amir ve müdürleri öğrenciler, öğretmenler ve davetliler katıldı.

Kulu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abuzer Kalyon, yanında getirdiği 150 yıllık kitapları gelen davetli ve öğrencilere göstererek okumanın sınırı olmadığını ve kitapların değerini hiç bir zaman kaybetmediklerini belirtti. Okul Müdürü Hamit Erdoğan halktan okul kütüphanesine çeşitli kitaplar bağışlamalarını istedi.

Konuşmaların ardından okuma yarışmasında 1'inci olan Kulu Anadolu Lisesi öğrencisi Gülüzar Başoda laptop, 2'nci olan Tavşançalı Lisesi öğrencisi Ümit Kısa cumhuriyet altını, 3'üncü olan Tavşançalı Lisesi öğrencisi Felek Avunç çeyrek altın ve 4'üncü olan Kulu Anadolu Lisesi öğrencisi İsmihan Erdoğan çeyrek altın ile ödüllendirildi. Birinci olan Gülüzar Başoda ödülünü Kaymakam Erkaya Yırık'ın elinden aldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 14:06:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?