6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Okyanus Şirketler Grubu'na baskın

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, merkezi Konya’da bulunan Okyanus Şirketler Grubu’na yönelik olarak bu sabah operasyon düzenledi. Polis, evrak ve bilgisayarlara el koydu.

Saat 07.30’da başlayan operasyonda, Nusret Argun’un yönetim kurulu başkanı olduğu Okyanus Şirketler Grubu’na ait şirketlerin genel merkezleri ile Nusret Argun ve üst düzey yöneticilerin ev ve villarına eş zamanlı baskın yapıldı.

Polis, operasyonda tüm belge ve bilgisayarlara el koydu. Polis yetkilileri, tıbbi malzeme, temizlik, güvenlik, yemek ve doğalgaz dağıtım ihalelerine giren firmaya yönelik olarak, ‘Suç örgütü kurmak, İhaleye fesat karıştırmak, rüşvet vermek, tehdit, baskı, şantaj, sahtecilik, ’suçlamasıyla operasyon başlatıldığını açıkladı. Emniyet yetkilileri, operasyonda henüz gözaltı yapılmadığını, evrakların incelenmesinin ardından gerekli görülürse gözaltı yapılabileceğini söyledi.

Matbaadan temizliğe, gıdadan inşaata, sağlıktan plastiğe, doğalgazdan perakende sektörüne kadar bir çok alanda yatırımları olan grubun, Türkiye'nin pek çok ilinde ve yurt dışında önemli yatırımları, 7 bin çalışanı var.

.
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2008 Cumartesi 20:15:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?