6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Ölüm triportörde yakaladı

ÖZÜRLÜ ADAMI ÖLÜM YÜK TAŞIDIĞI TRİPORTÖRDE YAKALADI

Konya'da bacaklarından özürlü adam, yük taşıdığı triportörle vasiyetname almak için durduğu kitapçının önünde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Olay, merkez Karatay ilçesi Aziziye Mahallesi Mevlana Caddesi üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Nazım Tolcu (60), yük taşıdıktan sonra bir kırtasiyenin önüne geldi. Bacaklarından özürlü olduğu için kırtasiye sahibini çağıran Tolcu ilk önce vasiyetname istedi, olmayınca da kimliğini vererek kaplattırdı.

Kırtasiye sahibi, kimliği vermek için triportörde bulunan Tolcu'nun yanına geldiğinde cansız durduğunu fark ederek sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaşlı adamın

ilk belirlemelere göre kalp krizinden öldüğünü belirledi. Polisin incelemesinin ardından yaşlı adamın cenazesi otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

Triportörle yük taşıyan yaşlı adamı tanıdığını belirten kırtasiye sahibi Ahmet Küçükdoğru, "Sürekli bize gelirdi. Bugün de geldiğinde benden önce vasiyetname istedi, yok deyince kimliğini kaplattırdı. Kimliği vermeye geldiğimde ölmüştü. Ben de sağlık ekipleri ile polise haber verdim" dedi.

Üç çocuk babası olduğu öğrenilen Nazım Tolcu'nun geçirdiği rahatsızlığın ardından yürüyemediği için özürlü yazısı yazdırdığı triportörle yük taşıyarak evinin geçimini sağladığı öğrenildi.

ÖZÜRLÜ ADAMI ÖLÜM YÜK TAŞIDIĞI TRİPORTÖRDE YAKALADI
ÖZÜRLÜ ADAMI ÖLÜM YÜK TAŞIDIĞI TRİPORTÖRDE YAKALADI
ÖZÜRLÜ ADAMI ÖLÜM YÜK TAŞIDIĞI TRİPORTÖRDE YAKALADI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2010 Pazartesi 17:30:03
Güncelleme :22 Şubat 2010 Pazartesi 18:31:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?