4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Önce yayaya, sonra ağaçlara çarptı

Konya'da ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobilin, önce karşıdan karşıya geçmek isteyen bir kişiye sonra da refujde bulunan 4 ağaca çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.

Kaza, saat 21.30'da merkez Selçuklu ilçesi Rauf Denktaş Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ehliyesiz olduğu öğrenilen Talha Hüseyin K. (20) idaresindeki 42 BU 244 plakalı otomobil, karşıdan karşıya geçmek isteyen Ekrem Türk'e çarptıktan sonra orta refuje çıktı. Refujde bulunan ağaçlara zarar vererek 40 metre giden otomobil, 4 ağaca çarptıktan sonra durabildi. Kazada sürücü Talha Hüseyin K. ile otomobil altında kalan Ekrem Türk yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinde bulunan otomobil sürücüsünün arkadaşları, Ekrem Türk'e başka bir aracın çarptığı ve Talha Hüseyin K'nın ona çarpmamak için direksiyonu kırdığını söyleyerek inceleme yapan polisleri yanıltmaya çalıştığı belirtildi. Hastanede ifadesine başvurulan Ekrem Türk ise kendisine çarpan aracın kaldırıma çıkan otomobil olduğunu söylemesi üzerine ehliyetsiz sürücü gözaltına alındı.

Kaldırımda bulunan otomobil çekici yardımıyla oto parka kaldırıldı.

iha
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2007 Perşembe 11:56:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?