6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Operasyon zanlıları sağlık kontrolünde

Konya polisinin 6 ilde eş zamanlı olarak düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 22 kişi tekrar sağlık kontrolünden geçirildi.

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri tarafından yaklaşık 1,5 yıldır takip edilen uyuşturucu şebekesine dün eş zamanlı operasyon düzenlenmiş, Konya merkezli düzenlenen operasyonda Aydın, Adana, İstanbul, Ankara ve Hatay'da baskın yapılan adreslerde çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınan şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 71 kilo esrar ile birlikte 7 adet tabanca ele geçirilmişti. Konya polisinin zaman zaman yaptığı uyuşturucu operasyonlarında tutuklananlardan 21 kişinin de bu şebeke ile bağlantısı olduğu, 21 üyesi de cezaevinde olan uyuşturucu şebekesinin liderliğini Ş.K, yardımcılığını ise eşi S.K'nin yaptığı iddia edilmişti.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden bazıları serbest bırakılırken, gözaltında bulunan 22 kişi çevik kuvvet otobüsü ile Konya Numune Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheliler daha sonra sorgularının tamamlanması için KOM Şube'ye götürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2009 Salı 10:09:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?