6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Operasyon zanlılarına sağlık kontrolü

KONYA'DAKİ UYUŞTURUCU OPERASYONU

Konya merkezli 4 ilde Özel Harekat polisinin de katılımıyla uyuşturucu şebekesine yönelik dün gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 1'i kadın 12 kişi, hastanede sağlık tekrar kontrolünden geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Konya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) Narkotik Büro Amirliği ekipleri, şehir dışından Konya'daki sokak satıcılarına uyuşturucu getirilmesiyle ilgili 6 ay önce çalışma başlattı. 6 ay süren araştırmanın ardından polis, Adana, Uşak ve Mersin'den Konya'ya getirdikleri uyuşturucuları sokak satıcılarına pazarlayanları belirledi. Aracılık edenleri ve sokak satıcılarını tespit eden narkotik ekipleri, Özel Harekat polisiyle birlikte dün şafak vakti Konya

merkezli 4 ilde eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda gözaltına alınan 1'i kadın 12 şüpheli, sabah erken saatlerde çevik kuvvet otobüsü ile Konya Numune Hastanesi'ne getirilerek tekrar sağlık kontrolünden geçirildi. Hastanedeki işlemleri tamamlanan 12 şüpheli, daha sonra sorgularının devamı için KOM Şubesi'ne götürüldü.

Operasyonda yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildiği belirtilmişti.

KONYA'DAKİ UYUŞTURUCU OPERASYONU
İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2010 Çarşamba 11:39:04
Güncelleme :10 Şubat 2010 Çarşamba 19:04:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?