6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Operasyonda gözaltı sayısı arttı

Konya polisinin 4 ilde eş zamanlı düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şüphelilerin sayısı 16'ya yükseldi. Sorguları süren 1'i kadın 16 kişi hastaneye getirilerek tekrar sağlık kontrolünden geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Konya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) Narkotik Büro Amirliği ekipleri, yürütülen 6 aylık çalışma sonucu dün Konya merkezli Hatay, Adana ve Antalya'da eş zamanlı operasyon düzenlemiş, özel harekat polislerinin de katıldığı operasyonda 13 kişi gözaltına alınmıştı.

Operasyon kapsamında 3 kişinin daha gözaltına alınmasıyla şüpheli sayısı 16'ya yükseldi. KOM Şubesi'nde sorguları devam eden 1'i kadın 16 kişi sabah erken saatlerde Konya Numune Hastanesi'ne getirilerek, tekrar sağlık kontrolünden geçirildi. Polis otobüsüne bindirilen şüpheliler sorgularının devamı için KOM Şubesi'ne götürüldü.

Baskın düzenlenen evlerde yapılan aramalarda esrar ve uyuşturucu hap ele geçiren polis, belirlediği bazı şüphelilerin Hatay'dan Konya'ya uyuşturucu madde getirdikleri ve uyuşturucu maddeleri içicilere ve sokak satıcılarına pazarladıklarını belirlemişti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2009 Salı 11:54:00
Güncelleme :16 Haziran 2009 Salı 11:58:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?