5
Mayıs
2024
Pazar
KONYA

Oral: 'Ilgın'ın geleceğine talibiz'

Konya'nın Ilgın ilçesinin AK Parti'li Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Oral, dürüst, adil, şeffaf bir yönetim anlayışı içerisinde çalışacaklarını söyledi.

Ilgın'a hizmeti kutsal bir görev olarak kabul ettiklerini ifade eden AK Parti Ilgın Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Oral, "Hizmetin ve demokrasinin belediyecilikle başladığına inanarak, 29 Mart yerel seçimlerinde Ilgın'ın geleceğine talip olduk. 'İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın' anlayışıyla, 'Halka hizmeti Hakka hizmet' olarak gören Ak Parti belediyecilik anlayışını, halkla beraber, halkımızın huzur ve refahı için Ilgın'a taşımayı ve uygulamayı hedefliyoruz. Seçimden seçime halkı hatırlayan, hatırını soran siyaset anlayışını bitirmek istiyoruz. Etnik ve bölgesel milliyetçiliği yok etmek, dürüst, adil ve şeffaf bir yönetim anlayışına sahip olup, güler yüzlü, etkin ve kaliteli bir hizmet için, yetki ve sorumlulukları paylaşacak, hizmetin adresi olacağız. Belediyemizin karar ve uygulamalarında adaletten ayrılmayıp, hizmette adil olunması temel ilkemiz olacaktır" dedi.

GELECEK NESİLLER İÇİN ÇALIŞMALIYIZ

Yolsuzluk, rüşvet, suistimal ve kayırma olaylarının toplumu derinden sarstığını vurgulayan Başkan Adayı Oral, "Biz belediye kaynaklarının bize verilen bir emanet olduğu bilinciyle, emaneti muhafaza anlayışı ile hareket edeceğiz. Her zaman şeffaf, karar ve uygulamalarımızda başta vatandaşlarımız olmak üzere tüm kurum ve kuruluşların katılımına açık, aynı zamanda herkese hesap verebilir bir yönetim anlayışına sahip olacağız. Belediye kaynaklarımızın doğru kullanımı, hizmetlerin etkin ve verimli bir şekilde yerine getirilmesi, planlı programlı çalışma ile olur. Biz halkımızın belediye hizmetlerinden en etkin ve verimli şekilde faydalanmasını sağlayıp, projelerimizle de aynı zamanda şehrimizin geç kalan değişimini ve gelişimini gerçekleştireceğiz. Yerel yönetimde 20 yıldır iktidarla birlikte olamamanın ilçemizde meydana getirdiği sıkıntıları, eksiklikleri telafi etmek istiyoruz. Belediyeler, gelecek seçimler için değil, hem bu günün problemlerini çözmek, hem de gelecek nesillere daha iyi, neşe ve huzur içerisinde yaşayabilecekleri bir kent bırakmak için çalışmalıdırlar" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2009 Pazartesi 14:06:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?