6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Ortağını öldüren zanlı tutuklandı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde bayan iş ortağını bıçaklayarak öldüren zanlı, çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

Yaklaşık 1.5 ay önce açılan özel bir güvenlik kursunun sahibi 31 yaşındaki Dürdane Çolaklıoğlu'nu karnından tek bıçak darbesi ile yaralayarak ölümüne sebep olan iş ortağı M.D (34) adliyeye getirilmeden önce Beyşehir Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

Yoğun güvenlik önlemleri altında Beyşehir Adliyesi'ne getirilen zanlının yüzünü ceketiyle gizlemesi dikkat çekti. Zanlı, gazetecilerin adliye girişinde "cinayeti neden işlediniz?" sorusunu yanıtsız bırakırken, savcılıkta verdiği ifadede alacağı 40 bin YTL'yi alamaması nedeniyle cinayeti gerçekleştirdiğini anlattığı öğrenildi. Bu arada, güvenlik kursunda işlenen cinayet olayı esnasında herhangi bir görgü tanığının olmadığı da bildirildi.

Zanlının güvenlik kursunun açılışında Dürdane Çolaklıoğlu'na 40 bin YTL nakit para verdiği ancak kendisinin ortak yapılarak hisse verilmesi nedeniyle alacağını tahsil edemediği ve bunun da sık sık aralarında tartışma konusu olduğunu anlattığı öğrenildi. Zanlı savcılıktaki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Beyşehir Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

 

.
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2008 Perşembe 17:10:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?