6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

ÖSS'ye girenlere ulaşım ücretsiz

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ÖSS’ye girecek öğrencilere başarılar dileyerek, yarın sınav giriş kartını görevlilere gösteren öğrencilerin toplu ulaşım araçlarından ücretsiz yararlanacağı söyledi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, milyonlarca öğrenciyi ve ailesini ilgilendiren Öğrenci Seçme Sınavı’nın (ÖSS) rahat ve huzurlu yapılabilmesi için Konya’da gereken tedbirlerin alındığını açıkladı.

Başkan Akyürek, ÖSS adaylarına toplu ulaşım araçlarının ücretsiz olacağını belirterek, “ÖSS’ye girecek öğrencilerimiz için, sınavın yapılacağı 15 Haziran Pazar günü sabah saat 07.00’den saat 14.00’de kadar toplu ulaşım araçları ücretsiz hizmet verecek. Sınava girecek öğrenciler, sınav giriş kartlarını görevlilere göstererek otobüs ve tramvaylardan bu süre içinde ücretsiz yararlanabilecek” dedi.

Öte yandan Konya Büyükşehir Belediyesi Toplu Ulaşım Daire Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, 16 Haziran Pazartesi gününden itibaren toplu ulaşım hizmeti veren otobüs ve tramvayların yaz tarifesine geçeceği, yeni tarifenin şehir merkezindeki panolarda ilan edilmeye başlandığı kaydedildi.

.
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2008 Cumartesi 18:57:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?