4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Otobüs at arabasına çarptı

Konya'da bir belediye otobüsü, önüne çıkan at arabasına çarptı. At arabasının sürücüsü kazayı hafif yaralı olarak atlatırken, arka ayağı kırılan ve uzun süre olay yerinde acı çeken at, uyutulmak üzere belediye kepçesiyle bir pikaba yüklenerek götürüldü.

Küçükkumköprü seferini yapmakta olan Ali Köse idaresindeki 42 BZ 858 plakalı belediye otobüsü, Küçükkumköprü Caddesi ile Balçelebi Caddesi yol ayrımında, bahçesinde yetiştirdiği sebzeleri pazara götüren 74 yaşındaki Süleyman Taşdöğen'in at arabasına çarptı.

Daha sonra kaldırıma çıkan otobüs, yol kenarındaki metal elektrik direğini yerinden sökerek yaklaşık 30 metre sürükledikten sonra durabildi.

Otobüs şoförü ile içindeki birkaç yolcu kazayı yara almadan atlattı. Olaydan sonra baygınlık geçiren ve hafif şekilde yaralandığı belirtilen at arabasının sürücüsü Taşdöğen Konya Numune Hastanesine kaldırıldı.

Otobüsün çarptığı atın bacağı kırılırken, koşumları bağlı olduğu arabadan çözülen ve yaklaşık 1.5 saat olay yerinde kalan at, belediyeye ait iş makinesinin kepçesine bağlanan iple bir pikaba yüklenerek götürüldü.

Belediye görevlileri, yaralı atın iğneyle uyutulmak üzere Karatay Belediyesi Hayvanat Bahçesi'ne götüreceklerini söylediler.

AA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2007 Perşembe 11:37:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?