7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Otobüse uyuşturucu baskını

OTOBÜSE UYUŞTURUCU BASKINI

Konya'da yolcu otobüsünde eroin ve esrar taşıyan iki farklı kurye grubu yakalandı. Kuryelerden birinde 1 kilo eroin, diğerinde ise yarım kilo esrar çıkarken toplam 4 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Konya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Diyarbakır'dan Konya'ya uyuşturucu geleceği bilgisine ulaşarak harekete geçti. Polis yaptığı çalışmada belirlediği yolcu otobüsüne sabah saatlerinde Konya Ereğli kavşağında baskın düzenledi. Baskında ilk önce yolculardan yan yana oturan Cahit D. (31) ve Hüseyin K. (31) gözaltına alındı. Şüphelilerden Cahit D.'nin sırt çantasından yarım kilo esrar çıktı. Cahit D. Antalya ve Alanya'daki tatil beldelerinde çalıştıklarını 4 aydır sezonun kapalı olmasından parasız kaldıkları için uyuşturucu taşıdıklarını itiraf etti.

AYNI OTOBÜSTE İKİNCİ KURYE GRUBU EROİNLE YAKALANDI

Aynı otobüste bir birinden habersiz ikinci bir kuryenin olduğunu bilen polis bu kez yan yana oturan çok sayıda sabıkası bulunan Sefer K. (45) ile hırsızlıktan sabıkası bulunan Mehmet E.'yi (28) gözaltına aldı. Şüphelilerin oturdukları koltuklarının üzerindeki el bagajında yaptıkları aramada Mehmet E.'ye ait çantada sıkıştırılmış bir şekilde bir kiloya yakın eroin bulundu.Mehmet E., hırsızlığı bıraktıktan sonra hamallık yaptığını ancak para kazanamadığı için uyuşturucuyu taşıdığını söylediği öğrenildi. 4

şüpheli Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilerek KOM Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

OTOBÜSE UYUŞTURUCU BASKINI
OTOBÜSE UYUŞTURUCU BASKINI
OTOBÜSE UYUŞTURUCU BASKINI
OTOBÜSE UYUŞTURUCU BASKINI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2010 Perşembe 10:40:03
Güncelleme :25 Şubat 2010 Perşembe 10:47:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?