6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Otomobil alev alev yandı!

KONYA'DA PARK HALİNDEKİ OTOMOBİLDE YANGIN

Konya'da bir evin yan tarafından bulunan boş arazide park halindeki otomobilde yangın çıktı.

Araç sahibi tarafından söndürülen ve itfaiye tarafından soğutma çalışması yapılan otomobildeki yangının kundaklama olup olmadığı araştırılıyor.

Olay, saat 02.30'da merkez Meram ilçesi Süleyman Şah Mahallesi Ebu Sait Hadimi Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kadir Altın'a ait 07 ZV 569 plakalı otomobil, evlerinin yan tarafında bulunan boş bir arazide park halindeyken yanmaya başladı. Bagaj kısmından yanmaya başladığı belirtilen otomobili gören komşuların haber vermesi üzerine dışarıya çıkan araç sahibi Kadir Altın, yangına müdahale ederek söndürdü. Kısa bir süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri de tam olarak sönmeyen otomobile

su sıkarak yangını tamamen söndürdü. Yapılan incelemede polis ve itfaiye ekipleri, araçta çıkan yangınla ilgili şüpheli bir duruma rastlamadı. Ancak, araç sahibinin otomobilinin bir aya yakın bir zamandan beri çalışmadığını söylemesi üzerine detaylı bir araştırma başlatıldı. Kısmen yanan otomobildeki yangının şaseden çıktığını tahmin eden polis, kundaklama ihtimalini de değerlendiriyor.

KONYA'DA PARK HALİNDEKİ OTOMOBİLDE YANGIN
İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2010 Pazartesi 10:22:02
Güncelleme :15 Kasım 2010 Pazartesi 10:48:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?