4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Otomobil at arabasına çarptı

Konya'da bir otomobilin, içinde çalıntı malzeme bulunduğu iddia edilen at arabasına çarpması sonucu 3 kişi yaralandı. Kazadan sonra at arabasında bulunan ve yaralı olarak kaçan 2 kız kardeş, olaydan bir saat sonra hastanede bulundu.


Kaza, saat 05.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Küçükkumköprü Mahallesi Küçükkumköprü Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mevlüt Kırış (24) idaresindeki 42 BC 640 plakalı otomobil, bir anda önüne çıkan içinde 2 kişinin olduğu belirtilen at arabasına çarptı. Çarpmanın etkisiyle at arabası devrilirken, arabada bulunan 2 kızın yaralı olarak olay yerinden kaçtığı öğrenildi.

Kazada otomobil sürücüsü Mevlüt Kırış, yüzünü direksiyona çarpması sonucu dudağından yaralandı. Yaralanan sürücü, olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından tedavisi yapıldı. Arabanın devrilmesi sonucu at bulunduğu yerde sıkışırken, arabada bulunan çamaşır makinası, boya kovaları, sandalye, demir ve tahta gibi malzemeler yola saçıldı. Hareket etmekte zorlanan at, vatandaşlar tarafından ipleri çözülerek sıkıştığı yerden kurtarıldı. Devrilen at arabası ve yola saçılan malzemeler vatandaşlar ve polisler tarafından yolun kenarına toplandı.

Olay yerine gelerek arabada ve çuvalda bulunan malzemeleri kontrol eden hırsızlık ekibi, malzemelerin nereden alındığı tespit etmek için çalışma başlattı. Öte yandan, kazadan sonra olay yerinden kaçan A.Ç. (15) ile Y.Ç. (19) isimli kız kardeşlerin Konya Numune Hastanesi'ne başvurduğu ortaya çıktı. Tedavilerinin ardından iki kız kardeşin ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldüğü öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2007 Pazar 12:21:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?