6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Otomobil durağa girdi: 2 yaralı

OTOMOBİL OTOBÜS DURAĞINA DALDI

Konya'da yoldan çıkan otomobilin otobüs durağına girmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında durakta bekleyen kadın doktor ile sürücü yaralandı.

Kaza, saat 21.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Vatan Caddesi belediye otobüs durağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sille Kavşağı'ndan belediye yönüne giden Hasan Etem K. (21) idaresindeki 42 RA 914 plakalı otomobil, sürücünün başka bir otomobile çarpmamak için direksiyonu çevirmesi sonucu kontrolden çıktı. Hızla kaldırıma çıkan otomobil, yolcuların bulunduğu otobüs durağına ve ardından durakta bekleyen doktor Hülya Şeker'e (27) çarptı. Genç doktoru altına alan otomobil, kaldırımdaki şişe

toplama kumbarasına çarparak durabildi. Kazada otomobille kumbara arasında kalarak yaralanan Hülya Şeker, bir vatandaşın özel aracıyla görev yaptığı Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralanan otomobil sürücüsü Hasan Etem K. ise olay yerine sevk edilen ambulansta yapılan ilk müdahalesinin ardından Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza sonrası kullanılamaz hale gelen otobüs durağının camları yola saçılırken, trafik kontrollü bir şekilde sağlandı.

Çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı olduğu öğrenilen doktor Hülya Şeker'in, Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde araştırma görevlisi olarak görev yaptığı öğrenildi. Otomobilin çarpmasıyla yaralanan doktorun durakta kalan ayakkabısı ve eşyaları ise polis tarafından toplandı. Büyük hasar gören otomobilin bulunduğu yerden kaldırılmasıyla araç trafiği normale döndü.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

OTOMOBİL OTOBÜS DURAĞINA DALDI
OTOMOBİL OTOBÜS DURAĞINA DALDI
OTOMOBİL OTOBÜS DURAĞINA DALDI
OTOMOBİL OTOBÜS DURAĞINA DALDI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2009 Pazartesi 11:31:04
Güncelleme :19 Ekim 2009 Pazartesi 13:05:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?