7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Otomobil işçilere çarptı: 3 yaralı

Konya'da ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobil, trafik işaretleme ve yol çizim çalışması yapan işçilerin arasına daldı. Kazada çizim çalışması yapan 3 işçi yaralanırken, olay yerinden kaçan otomobil sürücüsü 3 saat sonra yakalandı.

Kaza, saat 23.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Meram Yeni Yol Lastik Durağı kavşağı civarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.A.K. (19) idaresindeki 42 AZN 58 plakalı otomobil, trafik işaretleme ve yol çizim çalışması yapan işçilerin arasına daldı.

200 metrelik alana yerleştirilen dubalarla önlem alınmasına rağmen çizim alanına giren otomobil, işçilerden Muğdet Namal (28), Süleyman Aydın (36) ile Sami Karakaya'ya (48) çarptıktan sonra olay yerinden kaçtı. Yaralanan işçiler olay yerine
çağrılan ambulansla Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayı gören işçilerden biri, otomobilin hızla çizim alanına girdiğini ve çalışma yapan arkadaşlarına çarptıktan sonra kaçtığını söyledi. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis, olaydan sonra kaçan otomobil sürücüsünü bulmak için çalışma başlattı.

Otomobil sürücüsü M.A.K.'nın olaydan 3 saat sonra polis tarafından yakalandığı bildirildi. Ehliyetinin bulunmadığı öğrenilen sürücünün otomobili çalıştığı yıkamacı dükkanından izinsiz aldığı belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 12:45:12
Güncelleme :14 Ekim 2008 Salı 12:49:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?