6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Otomobil takla attı: 3 yaralı

VİRAJI ALAMAYAN OTOMOBİL TAKLA ATTI: 3 YARALI

Konya'da bayan sürücünün kullandığı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı.

Kaldırımda bulunan aydınlatma direğine çarptıktan sonra takla atan otomobilde bulunan anne ve iki çocuğu ağır yaralandı.

Kaza, saat 23.30'da merkez Selçuklu ilçesi Hadimi Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Elif Pehlivan idaresindeki 42 AV 866 plakalı otomobil, kavşaktan döneceği sırada sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Kaldırıma çıkarak burada bulunan aydınlatma direğine çarpan otomobil, takla atarak yaklaşık 30 metre sürüklendikten sonra orta refüjde durabildi.

Kazada otomobilde bulunan sürücü Elif Pehlivan ile çocukları Yaren (5) ve Fikret Pehlivan (7) yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulansla Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada otomobilde büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Kaza sonrası olay yerine toplanan çok sayıda vatandaş, kavşak nedeniyle kazaların meydana geldiği caddede yeterli önlem alınmadığını iddia ederek tepki gösterdi.

Öte yandan, çok sayıda kazanın meydana geldiği aynı noktada son olarak 22 Temmuz 2009 tarihinde meydana gelen kazada, kavşağı dönerken yoldan çıkan Mehmet Şahin (17) idaresindeki otomobil kaldırımda bulanan aydınlatma direğine çarpmıştı. Kazada ağır yaralı olarak otomobilinde sıkışan Mehmet Şahin kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

VİRAJI ALAMAYAN OTOMOBİL TAKLA ATTI: 3 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2009 Cuma 09:49:03
Güncelleme :20 Kasım 2009 Cuma 09:53:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?