4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Otomobilin çarptığı motorsikletli öldü

Konya'da bir otomobilin çarpıp kaçarak ölümüne neden olduğu motosikletli şahsın üzerinden bir çok araç geçti.

Alınan bilgiye göre, Konya İstanbul yolundan Sarayönü istikametine seyir halinde olan 40 yaşındaki Hanifi Kaya idaresindeki 42 Z 0806 plakalı motosiklete 25. kilometrede bir otomobil arkadan çarparak kaçtı. Karanlık nedeniyle diğer sürücülerin de göremediği Hanifi Kaya'nın bedeninin üzerinden bir çok araç geçti.

Olayın fark edilmesinin ardından güvenlik güçleri çevre emniyetini alırken, şahsın cesedi parçalandı. Polis ve jandarma ekipleri çevrede yaptıkları araştırmanın ardından motosikletliye çarpıp ölümüne neden olan otomobilin yakalanması için çalışma başlattı. Hanifi Kaya'nın cesedi Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

iha
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2007 Pazartesi 11:18:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Murat KAYA IP: 81.214.119.xxx Tarih : 15.10.2007 11:40:42

Feci bir kazaydı, ne yazık ki kazanın canlı şahitlerinden biriyim... Otobüsümüz ile geçerken yerde serpilmiş gibi duran onlarca organ parçacıklarının 100 metre kadar ileride paramparça olmuş bir kişiye ait olacağınını aklımızın ucundan bile geçirmiyorduk.. Cesetten geriye pek bir şey kalmamış olmasıda gerçekten acı verici.. Ailesine sabır diliyorum.