7
Mayıs
2024
Salı
KONYA

Öz torununu dereye attı

Konya'nın Seydişehir ilçesine bağlı Taraşçı beldesinde yaşanan olayda, akli dengesi yerinde olmayan bir kişinin, yeni doğan torununu göbek bağı bile kesilmeden önce, soba külleri arasına koyduğu ve daha sonra dereye attığı iddia edildi.


Edinilen bilgiye göre bir süre önce İstanbul'da çalışan eşiyle anlaşamayarak babasının evine gönderilen S.M. (22), dün gece evde tek başına doğum yaptı. İddiaya göre, S.M.'nin akli dengesi yerinde olmayan babası M.D. (53) doğumun hemen ardından bebeğin göbek bağı bile kesilmeden, torununu soba küllerinin arasına koyarak, evlerinin kenarından geçen Bayır Deresi'ne attı.

 

Doğumdan sonra S.M.'nin kanamasının durmaması üzerine halası hastaneye götürdü. Durumu şüpheli görülen S.M.'nin, jandarmanın araştırması sonucu yeni doğum yaptığı ve çocuğunun dedesi tarafından dereye atıldığı sonucuna ulaşıldı.

Olay yerine giden jandarma ekipleri, dere içinde bebeğin cesedine ulaştı. İncelemelerin ardından ceset sudan çıkarılarak, bir kutu içerisine koyuldu. Daha sonra dede M.D. ile birlikte kızının doğum yaptığı eve giden jandarma ekipleri, evde yapılan incelemelerin ardından M.D'yi gözaltına aldı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2008 Cuma 01:10:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?