6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Pamukoğlu: İdamı geri getireceğiz!

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, iktidara geldikten sonra terör örgütü kuran ve yönetenler için idamı geri getireceklerini söyledi.

HEPAR Konya İl binası açılışı için Konya'ya gelen Genel Başkan Osman Pamukoğlu, Mavi Düğün Salonu'nda bir konferans verdi.

Pamukoğlu, batıda Türklerin milliyetçiliği ve iman gücüyle tanındığını söyleyerek, "Biz iktidara geldiğimiz zaman terör örgütü kuran ve yönetenler için idamı geri getireceğiz. Başka yolumuz yok. Siyaset ülkemiz için yapacağımız en üst faaliyettir. Siyasilerin dokunulmazlıklarını kaldırarak herkesi eşit duruma getireceğiz. Türkiye, ekonomisi yolsuzluklardan bozulmuş sayılı ülkeler
arasında. Bunları koruyan bazı kanun maddeleri var. Zaman aşımını kaldıracağız. Birçok şeyi kaybettik. Ama bunları geri getireceğiz. Başı dik devlet, onurlu millet olmanın bedeli neyse ödemeye hazırız. Halk, Anadolu Kartalı'nı iktidara getirdiğinde Dicle'nin doğusundaki dağları 365 günde temizleyeceğiz. Tek gecede gidip hepsini alacağız. Şehir merkezinde bunlara yardım ve yataklık edenleri alacağız. Bizim Avrupa Birliği gibi bir sevdamız yok. Gümrük Birliği'ni bile yeniden ele alacağız" dedi.

Osman Pamukoğlu, Güneydoğu'da gazi olmuş bir vatandaşın sorusu üzerine, "Biz siyaseti vatan aşkı olarak biliriz. Biz ip atmayız. Bizim ne attığımızı orada çok iyi bilirler. Biz senin bildiğin siyasetçiler gibi değil milli mücadele için yola çıktık" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2009 Cumartesi 19:39:36
Güncelleme :10 Ocak 2009 Cumartesi 19:41:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?