4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Pancu transferi çıkmaza girdi

Konyaspor'da Romanya 1. Lig takımlarından Rapid Bükreş'te kiralık olarak forma giyen Beşiktaşlı oyuncu Daniel Pancu'nun transferi çıkmaza girdi. 

Transfer çalışmaları ile ilgili Konyaspor resmi internet sitesine açıklamada bulunan Basın Sözcüsü Memduh Oğuz, Pancu ile her konuda anlaştıklarını ancak önlerinin tıkandığını ifade ederek, "Beşiktaş ile Rapid Bükreş arasındaki sözleşmede bulunan özel madde sebebiyle Pancu'nun transferinde çıkmaza girildi. Beşiktaş ile Rapid Bükreş'in anlaşmaları halinde Pancu'nun Konya'ya gelmesi için hiçbir engel bulunmamaktadır. Biz de böyle bir durumla karşılaştığımız için durmak zorunda kaldık. Çözmeye çalışıyoruz"c diye konuştu. 

Tunuslu oyuncu Selim Benachour ile yaptıkları transfer görüşmelerinin olumsuzlukla sonuçlandığını belirten Oğuz, "Benachour ve menajerleri ile maddi konularda anlaşmaya varamadık. İstedikleri yüksek fiyattan indirim yapmadıkları için bu transfer girişimini noktaladık. Daha önce Ankaragücü kalesini de koruyan Elazığsporlu 26 yaşındaki kaleci Oğuzhan ile anlaşmaya vardık. Bu futbolcunun yakın zamanda Konya'ya gelmesini bekliyoruz. Transfer komitemiz gerek yerli gerek yabancı futbolcular ile ilgili transfer çalışmalarına devam etmektedir" dedi.
.
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2006 Perşembe 14:51:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?