6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Para bulamayınca intihara kalkıştı

Konya'da ayrıldığı 2. eşiyle barışmak için bir kadın programından yardım isteyen şahıs, programa gitmek için yol parası bulamayınca boğazına bıçak dayayıp intihar girişiminde bulundu.

10. kez intihar girişiminde bulunan alkollü şahıs, çıktığı iş yerinin damından daha önce yaptığı gibi kendisi inererek polise teslim oldu. Olay, saat 21.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Beyşehir Çevre Yolu Molla Gürani Mahallesi Cennet Sokak'ta meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, ekmek fırınında çalışan Mehmet B. (34), 2. eşinden ayrılınca İstanbul'da bir televizyon kanalında yayınlanan kadın programını arayarak yardım istedi. Programdaki ilgililer tarafından, "Buraya gel seni barıştıralım" cevabını alan Mehmet B., İstanbul'a gidecek yol parasını bulamayınca başka arayışlara girdi.

Babasından ve yakın arkadaşlarından istediği yol parasını temin edemeyen Mehmet B. çalıştığı iş yerinden de hırsızlık suçlamasıyla şikayet edilince bunalıma girdi. Hırsızlık suçu nedeniyle yargılandığı öğrenilen Mehmet B. bir türlü İstanbul'a gidecek parayı bulamayınca elindeki bıçakla bir kebapçı dükkanının damına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Alkollü olduğu öğrenilen Mehmet B. olay yerine gelen polisleri uzun süre uğraştırdı. Polislerin yanına yaklaşması halinde boğazını ve bileğini keseceğini söyleyen Mehmet B, polislerin gitmesi halinde damdan ineceğini belirtti. Bir süre damda elindeki bıçakla şov yapan Mehmet B. daha önceki intihar girişimlerinde olduğu gibi kendiliğinden aşağıya indi. Polisler tarafından gözaltına alınan Mehmet B, sağlık kontrolü için Konya Numune Hastanesi'ne götürüldü. Mehmet B. hastane çıkışında bir vatandaştan aldığı sigarayı yakarak polis merkezine sevk edildi.

Öte yandan, daha bir kaç kez kadın programlarına katıldığı öğrenilen Mehmet B.'nin 10. kez intihar girişimde bulunduğu öğrenildi. Her intihar teşebbüsünde kendisine zarar vermeden inen Mehmet B. bu intihar girişimde de kendisine bir zarar vermeden polislere teslim oldu.

.
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2008 Cuma 11:41:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?