6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Pazara bayram akını

Ramazan Bayramı'na iki gün kala Konya'da bayramlık kıyafet ve şekerleme almak isteyen vatandaşlar pazar yerlerine akın etti.

Ramazan Bayramı öncesi vatandaşlar pazar yerlerine yoğun ilgi gösteriyor. Özellikle kendilerine ve çocuklarına bayramlık kıyafet almak için tezgahlara akın eden vatandaşlar, malların ucuz ve çeşidin bol olmasından memnun olduklarını belirtiyor.

Satış yapabilmek için çeşitli sloganlar atan seyyar satıcılar da, müşteri çekebilmek için değişik metotlar denemeyi ihmal etmiyor. Bayram öncesi vatandaşın ilgisinin yoğun olduğunu, ancak satış yapamadıklarını ifade eden seyyar satıcılar, "Bayrama bir iki gün var ama daha doğru dürüst satış yapamadık. Vatandaşlar geliyor, bakıyor ama almıyor. Fiyatlarımız oldukça düşük ve çeşidimiz bol ancak satış yok. Geçmiş bayramlardaki satışları arar hale geldik" dediler.

Alışveriş yapan vatandaşlar ise ürünlerin ucuz ve çeşidin bol olduğunu ifade ederek, aradıkları şeyleri ucuza bulabildiklerini ifade etti. Tezgahlarda konfeksiyon ürünleri 5 YTL ile 50 YTL arasında değişirken, şekerleme ürünleri 4 YTL ile 10 YTL arasında satışa sunuluyor.

iha
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2008 Cumartesi 20:41:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?