2
Mayıs
2024
Perşembe
KONYA

'Pes' dedirten sürücü!

Konya'da trafik polislerini bile pes dedirten bir olay yaşandı. Refüje çarpan 300 promil alkollü sürücünün daha önce 10 defa alkollü olarak araç kullanırken yakalandığı, ehliyetine el konulduğu ortaya çıktı. Ehliyet yasağı 2052'ye uzatılan sürücü, polislerin uzun uğraşları sonucu aracından indi.

Edinilen bilgiye göre, polise Konya'nın merkez Selçuklu ilçesi Yeni İstanbul Yolu Aydınlıkevler Mahallesi alt geçidinde bir kamyonetin refüje çarptığı bilgisi geldi. Olay yerine giden trafik polisleri, daha önce ehliyetine el koydukları ve 10 kez alkollü araç kullanırken yakaladıkları Tekin A.'nın (40) 42 BML 64 plakalı kamyonetle yine alkollüyken kaza yaptığını görünce şaşırdı.

Hafif yaralanan Tekin A., trafik polisleri ve sağlık ekipleri tarafından aracından indirilmek istendi. Yarım saat boyunca polise direnerek araçtan inmeyen Tekin A, daha sonra telefonla görüştüğü bir kişinin ikna etmesi sonucu aşağıya indi.

Sedyeye yatırılan hafif yaralı ve 300 promil alkollü sürücü, tedavisi yapılmak üzere Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Daha önce 10 kez alkollüyken yakalanan ve hakkında her seferinde işlem yapılan Tekin A'nın daha önce alınan ehliyetinin 2052 yılına kadar verilmeyeceği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2012 Perşembe 14:11:16
Güncelleme :24 Mayıs 2012 Perşembe 14:20:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?