3
Mayıs
2024
Cuma
KONYA

Polis,kaçırılma yalanını ortaya çıkardı

Konya'da kaçırıldığını iddia ederek savcılığa başvuran bir kişi, araştırma yapan polisin böyle bir olayın olmadığını ortaya çıkarmasının ardından gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, bir dorse şirketinde çalışan ve 2 gün önce işe gitmeyen Bahri K. (27), ertesi gün işe geldiğinde patronları neden gelmediğini öğrenmek isteyince kaçırıldığını söyledi. Bunun üzerine firma sahipleri Bahri K.'ya hemen savcılığa başvurmasını söyledi. Savcılığa başvuran Bahri K. ifadesinde, 2 gün önce otomobiliyle işe giderken Ankara yolu üzerinde otostop yapan bir kişiyi arabaya aldığını, biraz yol aldıktan sonra bu kişinin arkadaşı olan ve otostop yapan bir kişiyi de otomobiline aldığını söyledi. Daha sonra kişilerin silah zoruyla Aksaray yönüne gittiklerini belirten Bahri K., bir süre sonra arabayı durdurup kendisinin gözlerini bağladıklarını ve arka koltuğa oturttuklarını anlattı. Şahıslardan birisinin kullandığı araca bir kolinin alındığını ifade eden Bahri K., daha sonra bir inşaata geldiklerini, şahısların burada kendisini sahura kadar tuttuklarını, ardından otomobiliyle kendisini serbest bıraktıklarını öne sürdü.
 
Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda böyle bir olayın gerçekleşmediği belirlenirken, Bahri K.'nın yalan söylediği ortaya çıktı. Bir dorse şirketinde teknik ressam olan Bahri K.'nın buradan aldığı maaş yetmediği gerekçesiyle ek bir iş yaptığı, o gün ek bir iş aldığı ve onunla uğraştığı için işe gelmediği, bunun üzerine patronlarına kaçırıldığını söylediği öğrenildi. Gözaltına alınan Bahri K., polis ekiplerince adliyeye sevk edildi.
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2006 Cuma 15:20:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?