3
Mayıs
2024
Cuma
KONYA

Polis abla polis abi projesi

Konya Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan "Polis Abi-Polis Abla Projesi" kapsamında düzenlenen partide, mahalle muhtarlarıyla yardıma muhtaç çocuklar biraraya geldi. 

Konya polisi, suça karışmış olan ya da ihmal ve istismara uğrayan çocukları topluma kazandırmak amacıyla başlattığı "Polis Abi-Polis Abla Projesi"ni genişleterek, mahalle muhtarlarını da projeye dahil etti. Bu amaçla Çocuk Şube Müdürlüğü bahçesinde muhtarlarla yardıma muhtaç çocukların katıldığı bir mangal partisi düzenlendi. Partiye polis müdürleriyle birlikte katılan Konya Emniyet Müdürü Salih Tuzcu, polis-halk ilişkilerini en üst düzeye getirerek 7'den 77'ye herkesin katılımıyla toplum güvenliğini sağlamayı amaçladıklarını söyledi. Tuzcu, şiddet olaylarında artışın yaşanmadığı Konya'da 531 çocukla yakından ilgilendiklerini kaydetti. 

250 mahalle muhtarı, 1 hafta süreyle her gün 50'şer kişilik gruplar halinde Çocuk Şube Müdürlüğü bahçesinde mangal partisinde çocuklarla buluşarak tanışacak. Muhtarlara, Çocuk Şube Müdürlüğü ve faaliyetleri tanıtılarak, çocukların sorunlarının çözümünde katkılarını sağlamak, aynı zamanda görüşlerinin alınması amaçlanıyor.
.
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2006 Pazartesi 17:47:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?