6
Mayıs
2024
Pazertesi
KONYA

Polis Günü'ne görkemli kutlama

Türk Polis Teşkilatı'nın 164. Yıldönümü Konya'nın Ereğli ilçesinde düzenlenen törenle kutlandı.

Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene Ereğli Kaymakamı İbrahim Ballı, Garnizon Komutanı Yarbay Ruşen Cengiz, Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ile kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı. Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulması ve saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

Ereğli İlçe Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya, Türk polisinin personel, eğitim, araç gereç, teçhizat, teknik donanım bakımından daima kendini yenilemekte olduğunu belirterek, "Polis, yeni metodları da kullanarak suç ve suçlularla mücadelede büyük başarılar elde etmektedir. Hızla büyüyüp gelişmekte olan ilçemizde asayiş iyi durumda olup, devlet-vatandaş işbirliği ile huzur ortamı sağlanmıştır. Geçtiğimiz yıl faaliyete geçmesi gereken mobesenin yakın zamanda faaliyete geçecek olması ilçemizde güvenlik hizmetlerine büyük katkı sağlayacaktır" dedi.

Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin günün anlam ve önemine ilişkin şiir ve kompozisyonları okumasının ardından "Polis Haftası" nedeniyle düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. Kortej geçişlerinin ardından Ereğli Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya ve Ereğli Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mustafa Şahin Polisevi'nde tebrikleri kabul ettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2009 Cuma 22:15:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?