4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Polisin namus cinayeti: 2 ölü

Konya'da, sevgilisi olduğu belirtilen kadın ve yanındaki bir alışveriş merkezinin güvenlik görevlisini öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan polis memuru, nöbetçi mahkemede tutuklandı.

Selçuklu ilçesindeki parkta, ilişkisi olduğu belirtilen Neşe Balaban ile bir alışveriş merkezinin güvenlik görevlisi Adnan Kılıç'ı öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Konya Koruma Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Azmi Ö. (30), sevk edildiği nöbetçi mahkemede tutuklandı.

Azmi Ö, gazetecilerin görüntü almaması için adliyeden bir süre çıkartılmadı. Gazeteciler ile aralarında adeta köşe kapmaca oynanan polis memurları, tutuklu Azmi Ö'yü adliyenin diğer kapısından çıkararak, görüntü alınmasını engelledi.

Dün merkez Selçuklu ilçesindeki Necmettin Erbakan Parkı'nda Konya Koruma Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Azmi Ö, bir süredir ilişkisi olduğu öne sürülen Neşe Balaban ve bir alışveriş merkezinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Adnan Kılıç'ı, tabancayla başlarına ateş ederek öldürmüş, daha sonra Asayiş Şube Müdürü Ercan Taştekin'e teslim olmuştu.
A.A
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2007 Çarşamba 13:34:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?