4
Mayıs
2024
Cumartesi
KONYA

Polislerden kaçarken bahçede sızıp kaldı

Konya'da alacaklısının bulunduğu apartmanın camlarını tüfek kabzasıyla kırdıktan sonra polisleri fark edip kaçmaya başlayan alkollü bir kişi, bir evin bahçesinde sızmış halde bulundu. Camı kırdığı sırada kendiside elinden yaralanan alkollü şahıs, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 06.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Necip Fazıl Mahallesi Fatih Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ali V. (42), alacaklısı F.Y.'nin kaldığı üç katlı eve otomobille geldi. Havalı tüfek kabzasıyla apartman girişinde bulunan camı kıran Ali V. tüfeğin kabzasının kırılmasıyla eli camın içine girdi. Elinden yaralanan Ali V., apartman sakinlerinin ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine gelen polisleri fark edince kaçmaya başladı. Bir süre polislere izini kaybettiren şahıs, polislerin yerdeki kan izini takip etmesi sonucu Günalan Sokak'taki bir apartmanın bahçesinde sızmış halde bulundu. Yapılan incelemede Ali V.'nin aşırı derecede alkollü olduğu belirlendi. Sağlık görevlilerinin gelmesiyle ilk müdahalesi olay yerinde yapılan alkollü şahıs, ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis, olay yerinde bulunan otomobilde yaptığı aramada havalı tüfek, tüfeğe ait çok sayıda saçma ile tabanca mermisi buldu.
Polise, saldırı sırasında kendisinin de etkilendiğini söyleyen bir apartman sakini, olay hakkında bilgi verdi. Mermilere ait tabancayı otomobilde bulamayan polis ekipleri, çevrede bulunan çalılıklarda ve çöp konteynırında yapılan aramalarda da tabancaya ulaşamadı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2007 Cumartesi 13:10:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?